Over mij

Over mij

Meijers met Missie

Samen met mijn vrouw Anneloes en mijn zoon Ralf woon ik sinds september 2022 in Malawi. Namens de GZB zijn wij betrokken bij het implementeren van een bijbelstudieprogramma en bij een christelijk radiostation. Meer informatie over onze uitzending vindt u op: www.gzb.nl/meijersmetmissie.

Tijdens mijn studie Theologie aan de Vrije Universiteit en aan de Protestantse Theologische Universiteit werkte ik anderhalf jaar als voorlichter bij de Tweede Kamerfractie van de SGP. Als gids was ik jarenlang te vinden op het Binnenhof in Den Haag. Daarnaast leidde ik namens Stichting Tot Heil des Volks groepen rond in Amsterdam.

Na mijn studie werkte ik als projectleider en fondsenwerver vier jaar voor Stichting Hulp Vervolgde Christenen. Ik bezocht christenen in Azië (Onder andere in India, Pakistan, Syrië en Irak) en was betrokken bij projecten en pastorconferenties in verschillende landen.

In de loop der jaren zijn artikelen van mijn hand verschenen in De Banier (partijblad van de SGP), De Oogst (maandblad van THdV) en Hulp (kwartaalblad van Stichting HVC). Daarnaast schreef ik teksten voor verschillende opdrachtgevers. Nu ik in Malawi woon, doe ik nog een aantal kleine klussen per maand omdat ik geniet van het creatieve proces van spelen met woorden.

Blantyre, Malawi