Tekstschrijver

Copywriter

Tekstschrijver

Vlotte teksten schrijven is niet voor iedereen weggelegd. En dat geeft niet. Jij bent in andere dingen goed. Jij kent je klanten door en door. Jij hebt visie, kennis en kunt uren bevlogen praten over jouw mooie product of dienst.

Maar toffe teksten voor op de website? In korte, krachtige zinnen een overtuigende boodschap overbrengen? Dat is een ander verhaal. Je schuift het voor je uit, want je wordt er niet gelukkig van. Jij hebt er eigenlijk ook geen tijd voor. En geen idee waar je moet beginnen.

Herkenbaar? Neem contact op met MeijerHerman Communicatie! Een goed begin is in dit geval voor jou veel minder dan het halve werk.

Werkwijze

1. Kennis maken

We maken kennis door te (video)bellen. Ik stel vragen; Wie zijn jullie? Wat doe jij? Ik ben benieuwd wat jullie onderscheid van de concurrentie. En wie is eigenlijk de doelgroep?

2. Brainstorm

Jullie willen vlotte webteksten? Een te gekke pay-off, tagline of slogan? Geen probleem. Heldere meta description? Wordt geregeld. Het redigeren van een artikel of column? Komt voor de bakker! Samen bedenken we een stijl die jouw klanten aanspreekt.

3. Realisatie

Aan de hand van deze informatie schrijf ik overtuigende webteksten, brochures, columns, blogs en interviews. Met vlotte pen, zonder poespas en hier en daar een knipoog. Uiteraard volledig passend bij jullie uitstraling.

4. Resultaat

Samen bekijken we het resultaat en zetten de puntjes op de i.

Ook resultaat met jouw teksten?

Neem contact op
Woorden met impact
Teksten waar je trots op bent. Slogans waar je klanten enthousiast van worden. Daarvoor neem je contact op met Tekstschrijver Herman.

Neem contact op